Janine and Brian Killian/Peters Photography
Volledig scherm
© Janine and Brian Killian/Peters Photography

Gezin poseert na zes jaar opnieuw met beroemde zesling

Exact zes jaar geleden werd in Columbus voor het eerst een zesling geboren. De familie McGhee heeft dat moment toen laten inblikken door een fotograaf met bovenstaand resulaat. Het gezin verspreidt vandaag een identieke foto met de kinderen.

 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Emirates haalt nieuwe stunt uit voor wereldexpo: vliegtuig scheert rakelings aan stuntvrouw voorbij
  Play

  Emirates haalt nieuwe stunt uit voor wereldexpo: vliegtuig scheert rakelings aan stuntvrouw voorbij

  Nog tot en met maart loopt de wereldexpo in Dubai. Het ideale moment om extra promo te maken, dacht vliegtuigmaatschappij Emirates. Afgelopen zomer deed het bedrijf al een soortgelijke stunt door een vrouw op het topje van de Burj Khalifa te zetten. Nu doet Emirates er nog een schepje bovenop, zo vliegt er rakelings een Airbus A380 voorbij de stuntvrouw. Bekijk het tafereel zelf in bovenstaande video.
 1. Mysterieuze weldoener stuurt kartonnen doos vol geld naar Amerikaanse universiteit, pakket staat maanden ongeopend in postlokaal

  Mysterieu­ze weldoener stuurt kartonnen doos vol geld naar Amerikaan­se universi­teit, pakket staat maanden ongeopend in postlokaal

  Een Amerikaanse universiteit heeft een mysterieuze doos ontvangen met 180.000 dollar (160.000 euro) in cash. Een anonieme geldschieter stuurde het forse geldbedrag op naar de faculteit natuurkunde van de City College in New York, schrijft ‘The New York Times’. Het was bedoeld voor noodlijdende studenten, maar kon niet meteen worden gebruikt omdat de herkomst onduidelijk was - en omdat het maanden duurde vooraleer de doos werd geopend.
 2. ‘s Werelds oudste persoon, Japanse vrouw, blaast 119 kaarsjes uit: “Ze heeft een zwak voor frisdrank en chocolade”

  ‘s Werelds oudste persoon, Japanse vrouw, blaast 119 kaarsjes uit: “Ze heeft een zwak voor frisdrank en chocolade”

  De oudste persoon ter wereld, de Japanse vrouw Kane Tanaka, heeft op 2 januari maar liefst 119 kaarsjes uitgeblazen. Tanaka vierde de mijlpaal samen met het personeel van het rusthuis waar ze verblijft, in de zuidwestelijke Japanse stad Fukuoka. De 119-jarige vrouw, die een zwak heeft voor frisdrank en chocolade, heeft nog lang niet met het leven afgerekend en is dan ook vastberaden om volgend jaar haar eigen record te breken en haar 120ste levensjaar te vieren.