Fransman trapt tv stuk wanneer Mbappé mist

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Kersvers bruidspaar viert ja-woord met duizenden anderen tijdens startdag van Rock Ternat
  Play
  Ternat
  1

  Kersvers bruidspaar viert ja-woord met duizenden anderen tijdens startdag van Rock Ternat

  Grote verrassing vrijdagavond voor de duizenden aanwezigen op Rock Ternat. Het festival viert een revival na enkele jaren afwezig te zijn geweest op de festivalkalender, maar dat was niet het enige wat er vrijdagavond te vieren viel. Een koppel dat elkaar het ja-woord had gegeven kwam dat met vrienden en familie vieren tijdens het festival. Het kersverse bruidspaar mocht zelfs mee het podium op met Average Rob en Omdat Het Kan Soundsystem, tot groot jolijt van de uitbundige massa.
 1. Ontroerend: Australische schapenboer laat schapen een hart vormen om overleden tante te eren

  Ontroerend: Australi­sche schapen­boer laat schapen een hart vormen om overleden tante te eren

  Een schapenboer die vanwege de lockdown in Australië de begrafenis van zijn aan kanker overleden tante niet kon bijwonen, heeft haar toch op een prachtige manier kunnen eren. De man liet zijn dieren in de vorm van een hart samenkomen en filmde dat prachtige beeld van bovenaf met een drone. De ontroerende video werd vervolgens op groot scherm getoond bij de uitvaartdienst van de vrouw. Daarna vonden de beelden hun weg naar het internet, waar ze al miljoenen harten verwarmden.