De koe staarde uit het raam van de auto in Wisconsin.
Volledig scherm
De koe staarde uit het raam van de auto in Wisconsin. © Facebook/Jessica Nelson

Er zit een koe op de achterbank: Amerikaanse kan ogen niet geloven aan drive-in McDonald's

Jessica Nelson zoomde toch maar even in met de camera van haar smartphone, om zeker te zijn. Maar ze zag wel degelijk een koe op de achterbank van een auto uit het raam staren bij de McDonald’s in Mashfield in de Amerikaanse staat Wisconsin. 

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. 5 doelpunten per wedstrijd: op dit 13-jarig toptalent kunnen Messi en Ronaldo jaloers zijn

  5 doelpunten per wedstrijd: op dit 13-jarig toptalent kunnen Messi en Ronaldo jaloers zijn

  Francesco Camarda, dat is een naam die we alvast moeten onthouden volgens de Italiaanse media. Francesco is een dertienjarige voetballer die bij de jeugdreeksen voor AC Milan speelt. Het is te vroeg om te zeggen dat de tiener een wereldster zal worden op niveau van Lionel Messi, maar in de Italiaanse jeugdreeksen wordt er toch met open mond gekeken naar de jongen die 483 keer scoorde in slechts 87 duels.