Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Een onthulling met impact: gender reveal party zorgt voor ‘kleine aardbeving’

Een gender reveal party in Amerika is volledig fout gegaan. Een explosie, die het geslacht van de baby bekend moest maken, zorgde voor een enorme schok. Bewoners dachten dat het om een aardbeving ging: “De foto’s vielen van onze muren.”

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Thibaut Courtois (“met een colaatje”) deelt uitzinnige titelvreugde op spelersbus van Real Madrid, vriendin Mishel geniet mee
  Play
  Time-out
  4

  Thibaut Courtois (“met een colaatje”) deelt uitzinnige titelvreug­de op spelersbus van Real Madrid, vriendin Mishel geniet mee

  Belgen aan het feest in Madrid. Thibaut Courtois en Eden Hazard pakten elk hun vijfde landstitel in het buitenland. Courtois liet zijn volgers op sociale media meegenieten van het feestgedruis, zeker toen de spelersbus door de straten van de Spaanse hoofdstad reed en de menigte op de Plaza de Cibeles uit de bol ging. Courtois: “Nu kan ik de titel vieren met mijn gezin. Dat maakt het speciaal.”