Een auto op het zebrapad? Zo pak je dat aan

Iedereen die regelmatig in de auto zit, weet dat er heel wat onhoffelijke chauffeurs op de baan zijn. Met dit exemplaar werd echter alvast meesterlijk afgerekend.

 1. Foto van Braziliaanse jongen die kerstboom vindt in vuilnisbelt gaat viraal: “Nog nooit eerder een kerstboom gehad”

  Foto van Braziliaan­se jongen die kerstboom vindt in vuilnis­belt gaat viraal: “Nog nooit eerder een kerstboom gehad”

  Hoewel een vuilnisbelt niet meteen de meest feestelijke plaats is, heeft een fotojournalist in Brazilië het moment kunnen vastleggen waarop een 12-jarige jongen een kerstboom vindt te midden van het afval. De jongen, Daniel Silva, woont samen met zijn moeder en twee oudere broers naast een afvalberg in het stadje Pinheiro, in het noordoosten van Brazilië. In de afvalbelt proberen mensen dagelijks te zoeken naar voedselresten en bruikbaar materiaal.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.