Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Dure vergissing: kredietverlener stuurt klant 55.000 keer dezelfde - en foute - brief

Het zal een stevige stapel zijn die Dan Cain uit het Amerikaanse Twinsburg, Ohio, moet buitenzetten wanneer de ophaaldienst langs komt voor het oud papier: Cain kreeg vorige week namelijk maar liefst 55.000 keer dezelfde brief toegestuurd van zijn kredietverlener. Wat het extra pijnlijk maakte: de brief bevatte foute informatie, en moet nu opnieuw verstuurd worden.

  1. Overstroomd restaurant in Thailand wordt hotspot: “Klanten vinden het leuk om te eten in het water”

    Over­stroomd restaurant in Thailand wordt hotspot: “Klanten vinden het leuk om te eten in het water”

    In Thailand is een overstroomd restaurant getransformeerd tot een ware hotspot. Door een recente tropische storm en hevige moessonregens trad een rivier dichtbij het restaurant uit zijn oevers. De veranderende getijden zorgen er bovendien voor dat de eetplaats nu dagelijks onder water staat. Dat heeft verrassend genoeg net meer klanten gelokt. Zo vinden de gasten het een bijzondere ervaring om in het water te eten.
  2. 5 doelpunten per wedstrijd: op dit 13-jarig toptalent kunnen Messi en Ronaldo jaloers zijn

    5 doelpunten per wedstrijd: op dit 13-jarig toptalent kunnen Messi en Ronaldo jaloers zijn

    Francesco Camarda, dat is een naam die we alvast moeten onthouden volgens de Italiaanse media. Francesco is een dertienjarige voetballer die bij de jeugdreeksen voor AC Milan speelt. Het is te vroeg om te zeggen dat de tiener een wereldster zal worden op niveau van Lionel Messi, maar in de Italiaanse jeugdreeksen wordt er toch met open mond gekeken naar de jongen die 483 keer scoorde in slechts 87 duels.