screenshot
Volledig scherm
© screenshot

Duikers halen wijn uit zee en sommeliers vinden resultaten “verbluffend”

KameraOneDe Argentijnse wijnmakers Wapisa tonen in een video hoe ze flessen ophalen van de zeebodem. De wijn komt niet van een gezonken schip, maar is daar opzettelijk gelegd. Zelf vinden ze het verschil met een gewone rijping “verbluffend”.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Vrouw is ten einde raad en vraagt Twitter om hulp in virale post: “Hoe krijg ik deze twee kommen uit elkaar?”

  Vrouw is ten einde raad en vraagt Twitter om hulp in virale post: “Hoe krijg ik deze twee kommen uit elkaar?”

  Enkele dagen geleden kwam Twittergebruikster Chi Nguyen wel voor een heel specifiek probleem te staan. De vrouw had twee kommen in elkaar gezet tijdens de afwas, maar de kleinste kom was vast komen te zitten in de grotere kom. Na twee dagen proberen was Nguyen er nog altijd niet in geslaagd om het servies uit elkaar te halen en lanceerde ze een oproep op Twitter. “Twitter, ik heb jullie hulp nodig. Hoe haal ik deze kleine kom uit de grote zonder ze allebei te breken?”, aldus de vrouw.