Kunfunadhoo op de Malediven. Het volledige eiland wordt ingenomen door het luxeresort Soneva Fushi.
Volledig scherm
Kunfunadhoo op de Malediven. Het volledige eiland wordt ingenomen door het luxeresort Soneva Fushi. © Soneva

Droomjob: luxeresort op Malediven zoekt “boekverkoper op blote voeten”

Kunfunadhoo, dáár moet je zijn voor een droomjob in een wel zeer uitzonderlijk kader. Het eiland op de Malediven herbergt immers een luxeresort waar ook boeken aan de man worden gebracht. En daar wordt weer een geknipte persoon voor gezocht. Die mag alleen geen bezwaar hebben tegen een blootsvoets verblijf op het eiland in de Indische Oceaan: schoeisel is er verboden.

 1. "Emmanuel, doe het niet!": boerin gaat viraal door haar camerahatende emoe
  Play

  "Emmanuel, doe het niet!": boerin gaat viraal door haar cameraha­ten­de emoe

  Het internet heeft er een opvallende vedette bij. Geen schattig katje of een lelijke hond, maar een emoe met een wel héél specifieke haat. Wanneer Taylor Blake een filmpje wil opnemen op Knuckle Bump Farms - haar boerderij in het zuiden van Florida (VS) - heeft de loopvogel het steevast gemunt op haar camera. “Emmanuel, doe het niet!”, roept de boerin dan, maar de vastberaden emoe is vaak niet meer te stoppen. De (onderbroken) filmpjes van Taylor gaan ondertussen viraal. Knuckle Buck Farms heeft zo’n 300.000 volgers op Instagram, en bijna 900.000 volgers op TikTok.
 1. Bruidegom put voor huwelijksgeloften inspiratie uit 'Lizzie McGuire', hoofdrolspeelster Hilary Duff razend enthousiast
  Play
  Showbizz

  Bruidegom put voor huwelijks­ge­lof­ten inspiratie uit 'Lizzie McGuire', hoofdrol­speel­ster Hilary Duff razend enthousi­ast

  Een pasgetrouwd koppel is viraal gegaan op TikTok. Marco Braun uit Chicago legt zijn huwelijksgeloften af en doet dat in het thema van ‘Lizzie McGuire’. “Ik dacht altijd dat ik met Hilary Duff zou trouwen”, zegt Marco tegen zijn aanstaande Danny Chapman. “Maar nu weet ik dat ik eigenlijk Lizzie McGuire ben en jij bent mijn Gordo.” Hilary Duff vertolkte de titelrol in de Disney-serie. Gordo was haar beste vriend, die hopeloos verliefd was op haar.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.