Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Deze populaire snack in het vliegtuig verkopen vrijwel alle maatschappijen

Maaltijden smaken anders op grote hoogte en de piepkleine galley (de keuken) is niet uitgerust voor grote gerechten. Maar vliegtuigvoedsel bepaalt voor een groot deel onze beleving van de vliegreis. Onze collega’s van AD.nl zetten zeven handige weetjes op een rij.

 1. Vlaams gezin verloor zijn hart aan Canadese ranch: “Gewoon cowboy zijn, dat wil ik doen tot ik 40 ben”
  PREMIUM

  Vlaams gezin verloor zijn hart aan Canadese ranch: “Gewoon cowboy zijn, dat wil ik doen tot ik 40 ben”

  Het leven van Christine Remen en Hendrik Tytgat, een architectenkoppel uit Roeselare, nam een drastische wending in januari 2015. Tijdens hun reis in Canada werden ze halsoverkop verliefd op een ranch in de Chilcotin, een bergachtige regio in de westelijke provincie British Columbia. Twee weken later keerden ze terug naar België met de eigendomspapieren op zak. Wij bezochten hen in 2017 op de plek waaraan ze hun hart verloren.
 2. “Dit lijkt wel gemaakt met WordArt”: zo reageert Twitter op het nieuwe logo van Cercle Brugge

  “Dit lijkt wel gemaakt met WordArt”: zo reageert Twitter op het nieuwe logo van Cercle Brugge

  Over smaken en kleuren valt niet te twisten: het is een huizenhoog cliché, maar het nieuwe logo dat Cercle Brugge vandaag voorstelde, lokt wel héél veel reactie uit op Twitter. “De nieuwe look and feel passen perfect bij de toekomstdromen en de gedurfde ambities van Cercle Brugge”, laat de club weten. Dat de voetbalminnende Twittergemeenschap niet onder de indruk is van het nieuwe logo, is nog zacht uitgedrukt. Een bloemlezing...