Calm
Volledig scherm
© Calm

Dan toch emoji van ‘droevig kakske’ op komst?

Een Britse organisatie die zich inzet voor geestelijke gezondheid wil dat er een ‘droevig kakse’ wordt toegevoegd aan het arsenaal van emoji’s. De Campaign Against Living Miserably (Calm) heeft de vraag gericht aan het Unicode Consortium, dat verantwoordelijk is voor de introductie van emoji’s. Het consortium speelde in 2017 al een keer met het idee, maar voerde het toen af.

0 reacties

 1. Onze redactrice test Tinder en het betalende Tinder Gold. “Cédric is even snel uit mijn gedachten als hij er in sloop”
  PREMIUM

  Onze redactrice test Tinder en het betalende Tinder Gold. “Cédric is even snel uit mijn gedachten als hij er in sloop”

  “Plots overkomt het me. Single once again, tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben. ‘Belangrijk dat je nu experimenteert’, adviseert mijn psycholoog me. Gemakkelijker gezegd dan gedaan in deze tijd.” Dus begeeft onze redactrice Grâce (23) zich, net als massaal veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze eerste aflevering van digidate test ze Tinder en zijn betalende variant Tinder Gold. “Liefde vinden is de meest complexe zoektocht die we ondernemen, maar volgens Tinder kan het in tien swipes.”
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Waterlek zorgt voor paniek in Huis Gemaakt: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Waterlek zorgt voor paniek in Huis Gemaakt: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Gigantische T-Rex liep veel trager dan we dachten en dit is waarom
  Play

  Giganti­sche T-Rex liep veel trager dan we dachten en dit is waarom