Chewbacca uit Star Wars in de boeien geslagen

Star Wars-karakter Chewbacca is zondag in de boeien geslagen in de Oekraïnse havenstad Odessa. Het harige beest werd niet opgepakt voor zijn oorlogsmisdaden tijdens de oorlog tussen de rebellen en de Imperials, maar om een ordinaire verkiezingscampagne voor zijn nieuwe meester: Darth Vader.

 1. Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectaculair uitkijkplatform over New York City

  Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectacu­lair uitkijk­plat­form over New York City

  Manhattan heeft er nog maar eens een observatiedek bij. Summit One Vanderbilt nestelt zich in het fameuze rijtje met One World Observatory, de Empire State Building, Top of The Rock van het Rockefeller Center en de Edge in Hudson Yards. Allemaal bieden ze fabuleuze uitzichten op New York City. Maar het hoogste punt van het nieuwste uitkijkplatform in New York City bereik je ook nog eens met een adembenemende trip in een volledig glazen lift.
 2. De Kreuners over gênant moment van Ben Crabbé op het podium: “We hebben hem niet geholpen”
  Play
  TV
  9

  De Kreuners over gênant moment van Ben Crabbé op het podium: “We hebben hem niet geholpen”

  Wat zijn volgens Vlaanderen de 5 allerbeste hits van De Kreuners en in welke volgorde? Dat ontdekken Walter Grootaers, Axl Peleman, Jan Van Eyken, Ben Crabbé en Erik Wauters dinsdag in de eerste aflevering van ‘The Best Of’. Ze beleven een avond vol muzikale verrassingen en zien hun populairste hits gecoverd worden door 5 collega-artiesten, die er elk hun eigen ding mee doen. Maar natuurlijk komen er ook gênante momenten uit hun carrière aan bod...