Bruidspaar krijgt 40 kubieke meter zaagsel in de tuin cadeau

Vrienden die stunts uithalen bij trouwende koppels zijn er in alle soorten en maten. Van een cavia tot een huis vol bierflessen. Een actie in het Nederlandse Oosterwolde van gisteravond ging echter wel heel ver. Het stel dat op het punt van trouwen stond kreeg daar maar liefst 40 kubieke meter zaagsel in de tuin.

  1. Grofgebekte papegaaien zetten Britse dierentuin op stelten, jong meisje uitgescholden

    Grofgebek­te papegaaien zetten Britse dierentuin op stelten, jong meisje uitgeschol­den

    Een dierentuin in het Britse graafschap Lincolnshire is flink op stelten gezet door vijf grofgebekte papegaaien. De Afrikaanse vogels maakten vlak na de heropening van het park een hoop kabaal en scholden diverse bezoekers de huid vol. Met het oog op aankomend weekend, waarin een grote groep kinderen in het park wordt verwacht, is besloten om de lompe woordkunstenaars voorlopig uit het zicht te halen.
  2. Vaar eens in een warmwaterbad: koppel verhuurt drijvende hot tub aan Fort van Stabroek

    Vaar eens in een warmwater­bad: koppel verhuurt drijvende hot tub aan Fort van Stabroek

    Onder de liefhebbers van wellness is een hot tub welbekend: een zitbad in een houten ton waarvan het water verwarmd wordt met een houten kachel. Matthias Pieters (36) uit Antwerpen ging nog een stapje verder met dat concept. Hij bouwde samen met zijn vriendin twee jaar lang aan een drijvende versie, een float tub. Die dobbert momenteel rond aan het Fort van Stabroek. Vanaf dit weekend is de float tub af te huren voor een ontspannend vaartochtje in eigen bubbel.