Misba en Jason waren aan het snorkelen toen ze de ring ontdekten.
Volledig scherm
Misba en Jason waren aan het snorkelen toen ze de ring ontdekten. © Facebook

Brits koppel vindt trouwring tijdens snorkeltrip in Bali en kan Poolse eigenaar opsporen: “Kans dat dit zou gebeuren was één op miljoen”

Een Britse man en zijn verloofde waren tijdens een vakantie op Bali aan het snorkelen toen ze plots een bijzondere ontdekking deden. Het glimmende voorwerp bleek een trouwring te zijn. Dankzij een gegraveerde naam en Facebook konden ze het koppel opsporen.

2 reacties

 • Nancy Van Hombergen

  1 jaar geleden
  Mooi verhaal met een happy end! Mijn trouwring heb ik nog maar ik ben mijn man kwijt die daarbij hoorde. Ben hem kwijtgeraakt aan een andere vrouw. Iemand die hem kan terugbrengen? Dank u!
 • Michel Jacobs

  1 jaar geleden
  O, als er iemand zich geroepen voelt hoor: mijn trouwring ligt nog altijd in de zee aan het strand van Palacheora.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven