Bob Thissen
Volledig scherm
© Bob Thissen

Bob bezoekt plaatsen waar tijd stil bleef staan: dit zijn de 10 griezeligste locaties die hij al aandeed

Hij is niet van het bange type en dat is maar goed ook. De Nederlandse urban explorer Bob Thissen trekt de wereld rond op zoek naar plaatsen waar de tijd stil bleef staan en dat bracht hem al op de meest griezelige plekken: van een leegstaand psychiatrisch centrum waar geëxperimenteerd werd op patiënten en een beruchte gevangenis tot een verlaten mortuarium dat een dodelijke verrassing herbergde. Naar aanleiding van een nieuw fotoboek dat hij samenstelde over zijn avonturen, lijstte Thissen - speciaal voor HLN - de tien akeligste locaties op die hij ooit verkende.

3 reacties

 • Kris Pieters

  2 jaar geleden
  Fijn om weten David Lievens, als zelfverklaarde wetenschapper heb je dan ook wetenschappelijk bewijs dat een ziel niet bestaat. Kan je me je uitgebreid onderzoek ook even bezorgen?
 • Kris Uyttersprot

  3 jaar geleden
  Prachtige fotoboeken. Aanrader !!!
 • David Lievens

  3 jaar geleden
  Prachtig. Om zijn vraag over het aantal verloren zielen te beantwoorden. Geen enkele, de ziel bestaat niet. Enkel een religieus verzinsel.
 1. Bob reist wereld rond op zoek naar plaatsen waar de tijd stil bleef staan: dit waren zijn 10 indrukwekkendste avonturen
  Het Leukste van het Web

  Bob reist wereld rond op zoek naar plaatsen waar de tijd stil bleef staan: dit waren zijn 10 indrukwek­kend­ste avonturen

  Hij houdt van een flinke portie adrenaline en laat zich niet snel afschrikken. Urban explorer Bob Thissen uit het Nederlandse Heerlen bij Maastricht trekt met zijn camera de wereld rond op zoek naar plaatsen waar niemand nog komt of durft te komen: van ruimtevaartbasissen en leegstaande gevangenissen waar medische experimenten gebeurden tot de in allerijl achtergelaten straten van Fukushima. Hij bundelde zijn indrukwekkendste avonturen nu in een prachtig fotoboek. En voor ons maakte hij zijn top 10.
 2. Shauna (23) vindt nieuwe liefde, ook al zit ze vast in lichaam van achtjarige: “Mijn ouders vreesden altijd dat ik pedofielen zou aantrekken”
  Play

  Shauna (23) vindt nieuwe liefde, ook al zit ze vast in lichaam van achtjarige: “Mijn ouders vreesden altijd dat ik pedofielen zou aantrekken”

  Maak kennis met Shauna Rae, op het eerste gezicht een vrolijk meisje van 8 jaar uit Long Island (New York). In werkelijkheid staan er echter al 23 lentes op de teller. Trots stelt ze dan ook haar nieuwe liefde Dan Swygart (26) voor. “Mijn ouders vreesden altijd dat ik vanwege mijn kinderlijk uiterlijk pedofielen zou aantrekken”, laat ze in haar eigen realityreeks optekenen.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.