Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Blinde Sophia ontdekt na oogoperatie hoe haar reddende engel eruitziet: “Hij was nog knapper dan ik in gedachten had”

Een blinde vrouw die haar zicht na een operatie geleidelijk aan herwon, is stapelverliefd geworden op haar reddende engel. Christian Corah bleef Sophia (24) tijdens die calvarietocht door dik en dun steunen, maar zij had amper een idee van hoe hij eruitzag. Nadat ze onder het mes gegaan was, ging een heel nieuwe wereld voor haar open. “Hij was nog knapper dan ik in gedachten had”, aldus Sophia. De jongedame legde haar hart op tafel, intussen zijn de tortelduifjes in het huwelijksbootje gestapt.

 1. Influencer vindt dat ze mag voorkrui­pen: “Ik ben irritant mooi en heb 70.000 volgers op TikTok!”
  Play

  Influencer vindt dat ze mag voorkrui­pen: “Ik ben irritant mooi en heb 70.000 volgers op Tik­Tok!”

  Mag je voorkruipen wanneer je er fris en fruitig uitziet en 70.000 volgers hebt op TikTok? De jonge blondine in deze virale video vindt van wel. Zij en twee vriendinnen steken mensen voor die al 40 minuten staan aan te schuiven voor drank op een oudejaarsevenement in Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee. Ze scheldt dan een vrouw uit die protesteert en haar irritant noemt. “Ik ben irritant bloedmooi”, antwoordt de influencer. “Jij lelijke oude teef!” En dan zit het spel op de wagen.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.