Beelden tonen pianist die speelt op de bodem van de zee

Britse pianist en YouTuber Joe Jenkins speelt wel vaker piano op bijzondere locaties, maar deze keer trok hij naar een wel heel speciale plek: de bodem van de zee. Hij zou daarmee de eerste zijn die dit voor elkaar heeft gekregen.

  1. Vermiste duiker overleeft uren alleen op zee, familie vindt hem uiteindelijk zelf terug: “Mirakel dat ze me vonden op zee”

    Vermiste duiker overleeft uren alleen op zee, familie vindt hem uiteinde­lijk zelf terug: “Mirakel dat ze me vonden op zee”

    De familie van Dylan (21) kan niet geloven dat zij zelf de vermiste duiker terugvonden. Eerder die dag ging Dylan samen met vrienden duiken in de zee van Florida, maar door een sterke stroming speelde Dylan hen kwijt. Twee uur lang moest hij alleen op zee overleven door zich vast te houden aan enkele boeien. Tijdens de professionele reddingsactie werd hij niet gevonden, maar zijn eigen familie en vrienden, die naar hem zochten met de boot van zijn opa, hadden meer geluk. “Het is een mirakel dat zij mij hebben kunnen vinden”, vertelt Dylan wanneer hij weer veilig aan land is.