De bronzen pantsermeerval kan bewonderd worden in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam.
Volledig scherm
De bronzen pantsermeerval kan bewonderd worden in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam. © Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Avondje uit eindigt in ziekenhuis nadat Nederlandse dronkaard beslist om giftige vis levend door te slikken

Dat mensen domme dingen doen als ze een glaasje te veel gedronken hebben, is geen staatsgeheim. Sommigen dansen of iets wat daarop moet lijken, anderen bulderen luidkeels mee met de muziek. En dan zijn er nog enkele dronkaards die giftige vissen levend doorslikken.

1 reactie

 • Hanne Vlaeminck

  4 jaar geleden
  2019 en mensen blijven zo onrespectvol omgaan met dieren - ook al is het "maar" een vis - misselijk word ik ervan!
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.