Dochtertje Alix is duidelijk in veilige handen bij papa Kenny.
Volledig scherm
Dochtertje Alix is duidelijk in veilige handen bij papa Kenny. © Kenny Deuss

Antwerpse papa maakt hilarische Instagrampagina om vriendin te tonen dat dochtertje veilig is

Kenny Deuss uit Antwerpen heeft een bijzondere Instagrampagina gemaakt over zijn dochter Alix (1,5). Omdat zijn vriendin hem vanop het werk vaak vroeg een fotootje te sturen zodat ze kon zien dat hun kleine meid veilig was als papa op haar paste, besloot hij er een twist aan te geven. Het hilarische resultaat deelt hij met iedereen op sociale media.

10 reacties

 • Guido Pintens

  3 maanden geleden
  waarom moet er in godsnaam kritiek of negatieve commentaar komen op dit soort hilarische toestanden? Fantastisch gedaan van die kerel! Méér van dattum!
 • Christine Laevers

  3 maanden geleden
  Plezant in deze harde tijden. Nog meer van dit. Meer en meer papa's zorgen voor hun kinderen. Dat is ook positief. Vroeger was het wel anders. Mijn vader heeft nooit een luier ververst. Mijn zoon doet 90% van de pampers.
 • Robert Weers

  3 maanden geleden
  Zijn er nog vaders in dit land? Of alleen papa's.
 • Roeland Van de Wal.

  3 maanden geleden
  Ik vind het in elk geval leuke foto's en een goed idee.Vroeger toen je een foto nog kon dubbel belichten en fotoshop nog niet bestond maakten we ook al bv 'spookfoto's' enzo.Ik vewacht natuurlijk nu wel een reactie van"Men kan nu ook nog een foto dubbel belichten als je een goede camera hebt".'Verbeteraars'heb je overal natuurlijk.
 • bryan de ceuster

  3 maanden geleden
  Sophie DeWolf: Misschien in dit geval dat de vader wél op haar dochter paste? Als ik eens een dag niet ga werken, pas ik ook op mijn zoon hoor. Of ik daar nu "op pas" of "voor zorg"... beetje semantiek, niet?
 1. Nederlands bouwbedrijf zoekt relschoppers en gaat viraal: “Je mag zoveel stenen gooien als je wil”
  12

  Nederlands bouwbe­drijf zoekt relschop­pers en gaat viraal: “Je mag zoveel stenen gooien als je wil”

  Nederland likt zijn wonden na de protesten tegen een corona-avondklok, die vorig weekend en begin deze week uitmondden in rellen. Op veel plekken zijn relschoppers niet welkom, maar bij het bouwbedrijf van Wesley van den Broek (31) nét wel. Hij plaatste als grap een oproep op Facebook. “Voor alle relschoppers, je mag bij ons zoveel stenen gooien als je wil. Hoe sneller, hoe beter.”
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"