Dochtertje Alix is duidelijk in veilige handen bij papa Kenny.
Volledig scherm
Dochtertje Alix is duidelijk in veilige handen bij papa Kenny. © Kenny Deuss

Antwerpse papa maakt hilarische Instagrampagina om vriendin te tonen dat dochtertje veilig is

Kenny Deuss uit Antwerpen heeft een bijzondere Instagrampagina gemaakt over zijn dochter Alix (1,5). Omdat zijn vriendin hem vanop het werk vaak vroeg een fotootje te sturen zodat ze kon zien dat hun kleine meid veilig was als papa op haar paste, besloot hij er een twist aan te geven. Het hilarische resultaat deelt hij met iedereen op sociale media.

10 reacties

 • Guido Pintens

  1 jaar geleden
  waarom moet er in godsnaam kritiek of negatieve commentaar komen op dit soort hilarische toestanden? Fantastisch gedaan van die kerel! Méér van dattum!
 • Christine Laevers

  1 jaar geleden
  Plezant in deze harde tijden. Nog meer van dit. Meer en meer papa's zorgen voor hun kinderen. Dat is ook positief. Vroeger was het wel anders. Mijn vader heeft nooit een luier ververst. Mijn zoon doet 90% van de pampers.
 • Robert Weers

  1 jaar geleden
  Zijn er nog vaders in dit land? Of alleen papa's.
 • Roeland Van de Wal.

  1 jaar geleden
  Ik vind het in elk geval leuke foto's en een goed idee.Vroeger toen je een foto nog kon dubbel belichten en fotoshop nog niet bestond maakten we ook al bv 'spookfoto's' enzo.Ik vewacht natuurlijk nu wel een reactie van"Men kan nu ook nog een foto dubbel belichten als je een goede camera hebt".'Verbeteraars'heb je overal natuurlijk.
 • bryan de ceuster

  1 jaar geleden
  Sophie DeWolf: Misschien in dit geval dat de vader wél op haar dochter paste? Als ik eens een dag niet ga werken, pas ik ook op mijn zoon hoor. Of ik daar nu "op pas" of "voor zorg"... beetje semantiek, niet?
 1. Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christmas-shop in Steenstraat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”
  PREMIUM
  Brugge

  Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christ­mas-shop in Steen­straat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”

  Het begint stilaan te kriebelen bij de Brugse fans van de gezelligste periode van het jaar. Die kunnen deze winter voor het eerst terecht in It’s All About Christmas, een gloednieuwe pop-up winkel in de Steenstraat in Brugge. Twee verdiepingen vol kerstspullen liggen er te wachten in allerlei kleuren en vormen. “De toppers van dit jaar? Uiltjes, vogeltjes en kerstverlichting”, vertelt Raymond den Iseger, zaakvoerder van de kerstwinkel.