Vrouwen met de naam Karen mogen in deze koffiebar in de Verenigde Staten niet met de manager praten.
Volledig scherm
Vrouwen met de naam Karen mogen in deze koffiebar in de Verenigde Staten niet met de manager praten. © Instagram

Amerikaanse koffiebar weigert vrouwen met de naam Karen, naamgenoten zijn niet te spreken over het bord

Een koffiebar in Los Angeles in de Verenigde Staten zette een bord buiten waar op te lezen is dat “Karens niet met de manager mogen praten”. De bar wou grappen met vrouwen die klagen tijdens het opgeven van hun bestelling. Het bord werd ondertussen weggehaald omdat enkele vrouwen met de naam Karen aanstoot namen aan deze grap.

 1. Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christmas-shop in Steenstraat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”
  PREMIUM
  Brugge

  Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christ­mas-shop in Steen­straat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”

  Het begint stilaan te kriebelen bij de Brugse fans van de gezelligste periode van het jaar. Die kunnen deze winter voor het eerst terecht in It’s All About Christmas, een gloednieuwe pop-up winkel in de Steenstraat in Brugge. Twee verdiepingen vol kerstspullen liggen er te wachten in allerlei kleuren en vormen. “De toppers van dit jaar? Uiltjes, vogeltjes en kerstverlichting”, vertelt Raymond den Iseger, zaakvoerder van de kerstwinkel.
 1. Leerkracht geschorst na denigrerend ‘indianendansje’
  Play

  Leerkracht doet 'indianen­dans' in klaslokaal en wordt geschorst

  Een Amerikaanse wiskundeleerkracht is geschorst nadat bovenstaande beelden van haar opdoken op sociale media. Een leerling filmt hoe de vrouw een verentooi draagt en denigrerend een ‘indianendans’ nadoet terwijl ze meermaals “SohCahToa” roept. Dat laatste is een ezelbruggetje in de driehoeksmeetkunde en het leek de leerkracht blijkbaar grappig om het op deze manier aan te leren. Na protest vanuit de ‘Native Americans’-gemeenschap werd de vrouw geschorst.