Hattie
Volledig scherm
Hattie © screenshot Barcroft TV

Aan Tinder verslaafde oma (83) stopt met seksdates: “Eén partner volstaat maar hij moet wel minstens twintig jaar jonger zijn”

Hattie Wiener (83) geniet wereldfaam omdat ze via Tinder in acht maanden tijd vijftig seksafspraakjes wist te versieren met veel jongere mannen. Nu stopt ze echter abrupt met die manier van daten. Volgens de krasse dame uit New York is het welletjes geweest met die onophoudelijke stroom van wisselende contacten. “Ik wil nog maar één partner, maar dan wel iemand die minstens 20 jaar jonger is.”

9 reacties

 • Ivan .Vanmechelen

  2 jaar geleden
  Ook nog niet als ik ferm bezopen zou zijn. Geef mijn portie maar aan de hond.
 • Annelies Vandenbroeck

  2 jaar geleden
  Amai, dat moet op haar leeftijd down under nog goed werken.
 • andrea van opstal

  2 jaar geleden
  leven en laten leven
 • Lode Somers

  2 jaar geleden
  Zot zijn doet gelukkig niet al te veel zeer...
 • Ivan Smissen

  2 jaar geleden
  Wiener is een toepasselijke familienaam voor haar!
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.