rv
Volledig scherm
© rv

20-jarige wint jackpot van 234 miljoen euro: "Ik hoop goed te doen voor de mensheid"

trakteren!In de Amerikaanse staat Florida heeft de 20-jarige Shane Missler de jackpot gewonnen: met het loterijspel Mega Millions won hij 451 miljoen dollar of 376 miljoen euro. De jongeman opteerde voor een onmiddellijke uitbetaling van 234 miljoen euro.

4 reacties

 • Johnny De Sutter

  5 jaar geleden
  Geld laten opbrengen. Sommige mensen hebben ook echt nooit genoeg.
 • Bjorn Berben

  5 jaar geleden
  In de States worden winnaars altijd bekend gemaakt. Is niet zoals hier, dus los van zijn facebookpost had iedereen het toch wel geweten. Klink mij een nuchtere gast als je het zo hoort dus hopelijk komt het goed met het beheren van zijn fortuin. Hiermee kan je normaal wel zorgen dat de generaties na jou nooit arm zullen zijn en ook hun dromen kunnen najagen. Mooie vooruitzichten voor de beste kerel!
 • Geert Vaelen

  5 jaar geleden
  Hij wil zijn fortuin goed beheren. Maar hij kreeg 376 miljoen euro, maar kiest voor een onmiddellijke uitbetaling van 234 miljoen euro. Hij laat dus al om te beginnen 142 miljoen euro zomaar vallen. Geen goed begin he, om je fortuin te beheren. Tenzij hij de rest later uitbetaald krijgt.
 • Foexie

  5 jaar geleden
  Proficiat voor hem. Maar weer geen erg slim persoon door zich bekend te maken (en al zeker niet op FB). Daar gaat zijn leven.