1. Geen zebrapad, maar wel een echte zebra: bestuurders op Franse snelweg kunnen ogen niet geloven wanneer dier plots voorbij huppelt
  Play

  Geen zebrapad, maar wel een echte zebra: bestuur­ders op Franse snelweg kunnen ogen niet geloven wanneer dier plots voorbij huppelt

  Afgelopen vrijdag beleefden de bestuurders op de A63-autosnelweg aan de Frans-Spaanse grens een buitengewone rit. Zo zagen ze plots een zebra op de weg lopen. Het dier, dat vervoerd werd van een zoo in Spanje naar Frankrijk, was ontsnapt en huppelde vrolijk rond tussen de auto’s en vrachtwagens. Douaniers konden de zebra na een halfuur insluiten en vangen.
 1. Blinde Sophia ontdekt na oogoperatie hoe haar reddende engel eruitziet: “Hij was nog knapper dan ik in gedachten had”
  Play

  Blinde Sophia ontdekt na oogopera­tie hoe haar reddende engel eruitziet: “Hij was nog knapper dan ik in gedachten had”

  Een blinde vrouw die haar zicht na een operatie geleidelijk aan herwon, is stapelverliefd geworden op haar reddende engel. Christian Corah bleef Sophia (24) tijdens die calvarietocht door dik en dun steunen, maar zij had amper een idee van hoe hij eruitzag. Nadat ze onder het mes gegaan was, ging een heel nieuwe wereld voor haar open. “Hij was nog knapper dan ik in gedachten had”, aldus Sophia. De jongedame legde haar hart op tafel, intussen zijn de tortelduifjes in het huwelijksbootje gestapt.