Deze acteurs staan onder leiding van regisseur Filip Schotte op de planken: Danny Gabriëls, Willy De Cocker, Magda De Leeuw, Hilde Van Iseghem, Pieter Deprey, Nadia Minnaert, Jeroen Verscheure, Annelies Cieters, Nathalie Van Strijthem, Ilse De Backer, Marleen De Smet, Febe Gabriëls.
Volledig scherm
Deze acteurs staan onder leiding van regisseur Filip Schotte op de planken: Danny Gabriëls, Willy De Cocker, Magda De Leeuw, Hilde Van Iseghem, Pieter Deprey, Nadia Minnaert, Jeroen Verscheure, Annelies Cieters, Nathalie Van Strijthem, Ilse De Backer, Marleen De Smet, Febe Gabriëls. © Frank Eeckhout

Toneelkring Die Bronne speelt hilarische komedie

Toneelkring Die Bronne uit Sint-Lievens-Esse brengt op zaterdag 9 november de première van de hilarische komedie van Filip Santens ‘Het testament van de baron’.

0 reacties

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. 8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm
  Erpe-Mere

  8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm

  In het Oost-Vlaamse Erpe-Mere is zaterdagavond een achtjarige jongen verdronken. De knaap was met zijn 11-jarige zus en ouders afgezakt naar ’t Vissershof in Mere om daar de wedstrijd van de Rode Duivels te zien. Helaas belandde hij in de grote visvijver, maar werd dat niet meteen opgemerkt. Toegesnelde brandweerduikers vonden de jongen uiteindelijk onder water. Hij kon niet meer gereanimeerd worden.