Op het parcours van de G(v)R Vlaamse Ardennen vind je aan brouwerij Van Den Bossche in Sint-Lievens-Esse nu een muurschildering van een oude klasfoto uit 1910.
Volledig scherm
Op het parcours van de G(v)R Vlaamse Ardennen vind je aan brouwerij Van Den Bossche in Sint-Lievens-Esse nu een muurschildering van een oude klasfoto uit 1910. © Koen Moreau

Streek-GR wordt ‘Groot verrassend Routepad’ met kunstbeleving onderweg

HerzeleDe wit-rood gestreepte Grote Routepaden zijn dankzij Arnout Hauben en diens programma ‘Dwars door de Lage Landen’ stilaan gekend bij het grote publiek. Minder bekend zijn de plaatselijke aftakkingen zoals de Streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die te promoten is er nu een GvR.

  1. Van een maïsdoolhof tot een dancefestival: onze weekendtips voor de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
    PREMIUM
    Denderstreek/Vlaamse Ardennen

    Van een maïsdool­hof tot een dancefesti­val: onze weekend­tips voor de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

    Het belooft komend weekend weer prachtig weer te worden. Ideale omstandigheden dus voor een gezellig uitje met de hele familie. Wij steken een handje toe en lijsten vijf tips op voor activiteiten op zaterdag 6 en zondag 7 augustus in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Zin om met de kinderen te verdwalen in een maïsdoolhof, of uit de bol te gaan tijdens een dancefestival? Het kan dit weekend allemaal.