Herzele: Voedertafels bouwen met de kinderen.
Volledig scherm
Herzele: Voedertafels bouwen met de kinderen. © RV

Natuurpunt bouwt voedertafels met kinderen

HerzeleNatuurpunt Herzele gaat op zaterdag 22 oktober van 10 tot 12 uur voedertafels voor vogels bouwen in de parochiezaal in Sint-Antelinks.

 1. Zottegem gaat sigarettenpeuken recycleren tot spuitvormig granulaat om peukenzakjes te maken
  PREMIUM
  Zottegem

  Zottegem gaat sigaretten­peu­ken recycleren tot spuitvor­mig granulaat om peukenzak­jes te maken

  Zottegem bindt opnieuw de strijd aan tegen sigarettenpeuken. De peukencampagne, die al in 2020 werd opgestart maar toen abrupt werd afgebroken door de sluiting van de horeca tijdens de coronapandemie, wordt nieuw leven ingeblazen. “We gebruiken deze campagne om zes extra zuilen te plaatsen waar de peuken gerecycleerd kunnen worden", zegt schepen van Leefmilieu Leen Goossens (CD&V).
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.