Nana Asare verraste de spelertjes met een bezoek.
Volledig scherm
Nana Asare verraste de spelertjes met een bezoek. © Frank Eeckhout

Nana Asare op slotceremonie voetbalstage AndRondo

AndRondo voetbalacademie organiseerde van 20 tot en met 23 augustus voor de zesde keer een voetbalstage op Steenberg in Erpe-Mere. Nana Asare verraste de spelertjes op de slotdag met een bezoek.

0 reacties

 1. DT Borsbeke pakt in beklijvende titelmatch scalp van KSV Sottegem en kroont zich tot kampioen
  Voetbal tweede provinciale A

  DT Borsbeke pakt in beklijven­de titelmatch scalp van KSV Sottegem en kroont zich tot kampioen

  In voor tweede provinciale ongeziene omstandigheden heeft De Toekomst Borsbeke zaterdagavond de titel gepakt. Meer dan 2.000 (!!!) toeschouwers zakten naar het Vredestadion af en zagen de Zebra’s dankzij een verdiende 3-1-winst tegen rechtstreeks concurrent SV Sottegem de zege en de bijhorende promotie pakken. Met twee doelpunten kroonde voormalig Sottegem-speler Ken Van Den Steen zich tot matchwinnaar. Een zwaar ontgoocheld Sottegem gaat maandag de trommel in van de eindrondecompetitie.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.