De motorrijder kreeg op de parking van 't Landhuis de eerste zorgen toegediend.
Volledig scherm
De motorrijder kreeg op de parking van 't Landhuis de eerste zorgen toegediend. © Koen Moreau

Motorrijder zwaar gewond bij ongeval op N42 aan ’t Schipken

Op het kruispunt van de Gentweg N42 met de Erwetegemstraat en Schipstraat in Sint-Lievens-Esse raakte vrijdagochtend iets na 11 uur een motorrijder zwaar gewond.

4 reacties

 • Kristof Vanderkelen

  2 jaar geleden
  Ik kom daar elke dag langs en dat is daar inderdaad een serieus probleem. Waarom daar nog niet eerder iets is aan veranderd snap ik ook niet. Ook niet om het feit van die rechttrekking... Die voorziene brug ligt daar al jaren... Geruime tijd geleden zag ik nog een bord dat het voor 2019 zou zijn...
 • Nico Van der Haegen

  2 jaar geleden
  En dan heb je nog de mensen zonder geduld die daar een ganse wachtende rij auto’s per se willen voorbijsteken langs de parkings. Zwart punt!!
 • Willy De Gieter

  2 jaar geleden
  Daar moest al jarenlang een rond punt geweest zijn. Er is daar plek over en je mag er toch maar 50.
 • Benny herme

  2 jaar geleden
  kom daar regelmatig en sommige mensen hebben daar geen seconde geduld snel snel nog even rap er tussen glippen , echt een zéér gevaarlijk kruispunt als men geen geduld heeft , komende van Zottegem of Geraardsbergen heeft men voorrang en meestal zijn het bestuurders komende van St Lievens Esse die er snel tussen willen
 1. Raadkamer stuurt boeren uit Appelterre door naar correctionele rechtbank na dierenmishandeling: “Die boerenbruutheid is niet meer van deze tijd”
  Ninove

  Raadkamer stuurt boeren uit Appelterre door naar correctio­ne­le rechtbank na dierenmis­han­de­ling: “Die boeren­bruut­heid is niet meer van deze tijd”

  De raadkamer in Dendermonde heeft vanmorgen beslist om de boeren uit Appelterre, Alfred V.S. en zijn zoon Marc V.S., door te verwijzen naar de correctionele rechtbank van Dendermonde. Dit omwille van drie feiten van dierenmishandeling die plaatsvonden in Ninove en Geraardsbergen. Ze riskeren een celstraf van zes maanden en een stevige geldboete tot 16.000 euro.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre