Archiefbeeld garageverkoop.
Volledig scherm
Archiefbeeld garageverkoop. © RV

Meer dan vijftig gezinnen zetten garage open

RessegemMeer dan vijftig gezinnen nemen op zaterdag 25 september deel aan de garageverkoop van Gezinsbond Ressegem.

 1. Beklaagde met rijverbod neemt auto om medische en psychologische proeven af te leggen alvorens hij terug mag rijden
  Aalst

  Beklaagde met rijverbod neemt auto om medische en psychologi­sche proeven af te leggen alvorens hij terug mag rijden

  B.V. uit Aalst had goede intenties, maar deze zijn hem niet goed bevallen nu hij zich opnieuw voor de rechtbank moet verdedigen voor het niet naleven van een rijverbod. De man moest vier examens afleggen alvorens hij weer mocht rijden. Hij was met zijn voertuig naar de medische en psychologische proeven onderweg toen hij uit het verkeer werd gehaald door de politie.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Catherine start kinderboerderij voor klasgroepen: “Met een zestigtal dieren, oneindig veel kriebeldieren en domein Steenberg vlakbij”
  PREMIUM
  Bambrugge

  Catherine start kinderboer­de­rij voor klasgroe­pen: “Met een zestigtal dieren, oneindig veel kriebeldie­ren en domein Steenberg vlakbij”

  Leerkracht Catherine Cannoot (39) uit Bambrugge (Erpe-Mere) start met ‘OnzenOf’ een eigen kinderboerderij met een dieren- en natuurklas. “Verwacht hier geen klassieke kinderboerderij, maar wel een leerrijke omgeving met een zestigtal dieren en doe-opdrachten voor kleuters en lagereschoolkinderen”, vertelt ze. Neem hier alvast een kijkje.