Filip De Bodt (l) en Jo De Loor legden beslag op een aanbevelingsbrief van burgemeester Van Tittelboom en zijn echtgenote voor een bouwvergunning van 4 appartementen op deze plek.
Volledig scherm
Filip De Bodt (l) en Jo De Loor legden beslag op een aanbevelingsbrief van burgemeester Van Tittelboom en zijn echtgenote voor een bouwvergunning van 4 appartementen op deze plek. © Foto FEL

Klacht tegen Van Tittelboom

HERZELETwee oppositieleden hebben bij de Oost-Vlaamse gouverneur klacht ingediend tegen de Herzeelse burgemeester Johan Van Tittelboom en zijn echtgenote, advocate Carina Van Cauter wegens inmeninging in een bouwdossier. "Wij hebben niets fout gedaan", reageert Van Tittelboom.

  1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
    Spaargids.be

    Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

    De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.