Herzele: De traktatie met inheems fruit en lekkere zoetigheden van Oxfam viel duidelijk in de smaak
Volledig scherm
Herzele: De traktatie met inheems fruit en lekkere zoetigheden van Oxfam viel duidelijk in de smaak © Frank Eeckhout

Herzele sensibiliseert gemeentepersoneel met inheems fruit

HerzeleLokaal bestuur Herzele sensibiliseerde deze week haar personeelsleden over het belang van eerlijke handel in combinatie met aandacht voor de korte keten.

 1. De Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld laat 200 foto’s zien vanuit de lucht: “Een boek dat voor de volle honderd procent een product is van onze streek”
  PREMIUM
  VLAAMSE ARDENNEN

  De Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld laat 200 foto’s zien vanuit de lucht: “Een boek dat voor de volle honderd procent een product is van onze streek”

  Uitgeverij-Boekhandel Beatrijs uit Oudenaarde bracht ‘Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld’ op de markt, een foto- en tekstboek van de hand van fotograaf en journalist Peter Malaise uit Kluisbergen. Het toont luchtbeelden uit alle 16 gemeenten van de Vlaamse Ardennen en werd gedrukt door Drukkerij De Riemaecker uit Maarkedal.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.