Carina Van Cauter overlegt momenteel met de Oost-Vlaamse burgemeester over een eventuele verstrenging van de coronamaatregelen.
Volledig scherm
Carina Van Cauter overlegt momenteel met de Oost-Vlaamse burgemeester over een eventuele verstrenging van de coronamaatregelen. © Wannes Nimmegeers

Gouverneur overlegt over invoering strengere maatregelen in Oost-Vlaanderen: mondmaskerplicht en schrappen van alle activiteiten buiten het werk

Oost-VlaanderenOost-Vlaams provinciegouverneur Carina Van Cauter heeft maandagnamiddag overlegd met de burgemeesters van de provincie over de invoering van strengere maatregelen om het coronavirus aan te pakken. 

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Jonge Ninovieter krijgt zware straf nadat hij rondreed met personen op zijn motorkap: “Het was voor een videoclip”
  Ninove

  Jonge Ninovieter krijgt zware straf nadat hij rondreed met personen op zijn motorkap: “Het was voor een videoclip”

  Lennert D.C. uit Ninove moest zich donderdag verantwoorden voor de rechtbank in Ninove nadat hij vorig jaar betrapt werd door de politie terwijl hij rondreed met passagiers op de motorkap. Als klap op de vuurpijl mocht hij toen nog geen passagiers meepakken en reed hij onder invloed van drugs. Toen de politie hem staande hield, begon hij de verbalisanten uit te schelden. “Het is maar voor een fucking videoclip op YouTube”, sprak hij toen.
 1. Marthe van K3 openhartig over kritiek: "Dit nummer heeft me er al vaak doorgeholpen"
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Marthe van K3 openhartig over kritiek: "Dit nummer heeft me er al vaak doorgehol­pen"

 2. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"