De leerlingen lopen stage op de VDAB-site in Zottegem.
Volledig scherm
De leerlingen lopen stage op de VDAB-site in Zottegem. © Frank Eeckhout

GO! Atheneum Herzele biedt leerlingen bouwplaatsmachinist en wegenbouwmachinist unieke VDAB-stage

HerzeleHet GO! Atheneum Herzele biedt de leerlingen van het vijfde en zesde jaar bouwplaatsmachinist én van het zevende jaar wegenbouwmachinist de kans om een unieke stage te doorlopen op de Zottegemse VDAB-site.

  1. Sammy en Jahna verloren dit jaar al 15 schapen nadat wandelaars dieren eten geven: “Ze kunnen het eten niet verteren en sterven daardoor een vreselijke dood”
    PREMIUM
    Haaltert

    Sammy en Jahna verloren dit jaar al 15 schapen nadat wandelaars dieren eten geven: “Ze kunnen het eten niet verteren en sterven daardoor een vreselijke dood”

    Sammy De Winter en Jahna Telleir van het Paepenshof uit Haaltert hebben dit jaar al 15 schapen verloren, die gestorven zijn door het eten van verkeerde voeding. Vaak zijn het nietsvermoedende wandelaars of buurtbewoners die hun aardappelschillen, brood en andere zaken te eten geven aan de dieren. De eigenaars hebben nu hun schapen weggenomen en vragen om geen voedsel meer in hun weides te droppen. “Ze sterven hierdoor een vreselijke dood en dat is bijzonder jammer om te zien”, klinkt het.