Carina Van Cauter (Open Vld): “Een vrouw als minister van Sport. Dat zou toch mooi zijn, niet?”

In 2014 werd ze verkozen als beste parlementslid. Vooral haar werk binnen de commissie Justitie, de commissie Seksueel Misbruik en haar wet die het verwerven van de Belgische nationaliteit verstrengt, werden hiervoor in rekening gebracht. Deze legislatuur was Carina Van Cauter de stuwende kracht achter het nieuwe erfrecht. Als geboren wielerdochter en voorzitter van Cycling Vlaanderen afdeling Oost-Vlaanderen staat ze ook haar mannetje buiten de politiek.

5 reacties

 • Ivan Smissen

  2 jaar geleden
  We wilden haar niet als gouverneur en nog veel minder als minister.
 • Luc De Zaeytydt

  2 jaar geleden
  De dag van De Ronde Van Vlaanderen vertelde Carina Van Cauter me dat de verlaging van de btw op elektrische fietsen in Europa na het paasverlof zou worden goedgekeurd. Enkele minuten later vertelde Alexander De Croo me dat het zeker niet meer voor dit jaar zal zijn ... Conclusie is dat de kandidaten van de VLD geen interesse hebben in de financiële beperkingen van de doorsnee burger ...
 • Eddy De Smedt

  2 jaar geleden
  Spijtig dat de eigen open VLD ook tegen de bouw van de gevangenis was en dat mevrouw hier niet eerst eens heeft gepraat met de mensen met kennis voor ze haar absurde wet rond minimale dienst in de gevangenis liet komen. Waar men trouwens elke dag minimale dienst moet doen.
 • Roger Sartet

  2 jaar geleden
  Postjes pakker......zoals de meeste open VLD.
 • J B

  2 jaar geleden
  We hopen het,de juiste vrouw op de juiste plaats!