burgemeester, herzele, Johan Van Tittelboom
Volledig scherm
PREMIUM
burgemeester, herzele, Johan Van Tittelboom © ar

BELOOFD IS BELOOFD. Herzele is sociaal en vitaal, maar moet nog werk maken van burgerparticipatie

HerzeleDe bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Herzele, dat een aangename woongemeente wil zijn en in elke deelgemeente een dorpsraad wil oprichten.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Dirk en Dominique ruilen De Goljer in voor Promenade: “Ons nog één keer smijten”
  PREMIUM

  Dirk en Dominique ruilen De Goljer in voor Promenade: “Ons nog één keer smijten”

  Dirk De Paepe (56) en Dominique Termolle (54) hebben restaurant De Goljer in Deinze ingeruild voor bistro Promenade op de Markt in Sint-Lievens-Houtem. “De dagelijkse verplaatsingen van Herzele naar Deinze begonnen door te wegen. En we waren ook een beetje uitgekeken op het concept. Met bistro Promenade staan we voor een nieuwe uitdaging en gaan we ons nog één keer smijten", zegt Dominique vol enthousiasme.