Wielerwedstrijd
Volledig scherm
Wielerwedstrijd © Koen Moreau

Baloise Ladies Tour start in en doorkruist vrijdag Herzele en Vlaamse Ardennen

HerzeleSportico en de gemeente Herzele organiseren op vrijdag 15 juli de derde rit van de wielerwedstrijd Baloise Ladies Tour

 1. Bouwvergunning rechttrekking N42 opnieuw geweigerd: “Huiswerk opnieuw maken in samenspraak met buurtbewoners
  PREMIUM
  Herzele/Zottegem

  Bouwvergun­ning rechttrek­king N42 opnieuw geweigerd: “Huiswerk opnieuw maken in samen­spraak met buurtbewo­ners

  De Raad voor Vergunningsbetwistingen weigerde voor de tweede maal de bouwvergunning voor de omleiding van de N42 in Herzele. “Rechtspraak van het Europees Hof van Justitie verbiedt het in stukjes hakken van milieurapportage. De Vlaamse overheid heeft deze salamitactiek jaren in verschillende dossiers gebruikt. Dat geeft het arrest een historische waarde”, zegt Filip De Bodt van klimaatbeweging Climaxi.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.