Hilde Van Impe
Volledig scherm
Hilde Van Impe © Frank Eeckhout

65.600 euro voor hobbytheek De Cirkel

Het project hobbytheek De Cirkel, een samenwerking tussen het Sociaal Huis Herzele, de sportdienst en de dienst cultuur, krijgt 65.600 euro subsidies van de Nationale Loterij. “Met dit project willen we meer kansarme inwoners overtuigen om toe te treden tot sportverenigingen of culturele organisaties”, zegt schepen van Sociale Zaken Hilde Van Impe (Open Vld).

0 reacties

 1. Gezin moet appartement half juli verlaten omdat gemeente er noodwoning van wil maken: “Maar nu komen wij in nood terecht”
  Denderhoutem

  Gezin moet apparte­ment half juli verlaten omdat gemeente er noodwoning van wil maken: “Maar nu komen wij in nood terecht”

  Jens Van den abeele (32) moet met zijn vriendin en zoontje zijn appartement in de Molenstraat in Denderhoutem half juli verlaten omdat de gemeente Haaltert, die eigenaar is, er een noodwoning van wil maken. De gemeente doet wellicht niets onwettig, maar voor Jens en zijn gezin is het een zure appel om door te bijten. “Ik vind het verschrikkelijk dat we weg moeten voor een noodwoning, want ze zetten mensen op straat die in nood terechtkomen”, aldus Jens. De gemeente verzekert dat ze het gezin wil helpen.
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"