1. Oud-burgemeester denkt na over klacht tegen schepen die hem betichtte kennis te willen aanstellen in verkeersbordenkwestie
  Ninove

  Oud-burgemees­ter denkt na over klacht tegen schepen die hem betichtte kennis te willen aanstellen in verkeers­bor­den­kwes­tie

  Oud-burgemeester en gemeenteraadslid Michel Casteur (Open Vld) denkt erover na om klacht in te dienen bij de gouverneur tegen schepen Wouter Vande Winkel (Samen-Groen) voor smaad en eerroof. Aanleiding is de discussie op de gemeenteraad van vorige week, waarbij Vande Winkel Casteur ervan verweet een kennis te willen aanstellen om het probleem rond de overbodige verkeersborden op te lossen.
 2. Achttien nieuwe kinderopvangplaatsen in leegstaand pand in Trapstraat: “Het dak is al gerenoveerd, nu volgt de rest”
  PREMIUM
  Zottegem

  Achttien nieuwe kinderop­vang­plaat­sen in leegstaand pand in Trapstraat: “Het dak is al gereno­veerd, nu volgt de rest”

  Waar ooit de dienst Stedenbouw van de stad Zottegem gevestigd was, moeten begin 2024 vrolijke baby’s en peuters rondkruipen. Met dat plan wil de stad twee vliegen in één klap slaan. “De gebouwen langs de Trapstraat 43 krijgen eindelijk de renovatie die ze verdienen en er wordt ingespeeld op de stijgende vraag naar extra kinderopvang in onze Egmontstad", zegt schepen van Sociale Zaken Jenne De Potter (CD&V).

Populair in HLN+ REGIO

 1. Groepje ouders schaart zich achter lerarenkorps Ninoofse Middenschool in open brief
  Ninove

  Groepje ouders schaart zich achter leraren­korps Ninoofse Midden­school in open brief

  Een groepje van een achttal ouders heeft zijn steun uitgesproken voor het lerarenkorps van de Ninoofse Middenschool Passtel, die vorige week in opspraak kwam. “We hebben vertrouwen in het team van de Middenschool dat onze kinderen verder zal begeleiden en met goede zorgen omringen”, staat in een open brief die op de school wordt verspreid. De Passtel Middenschool Ninove telt 36 scholieren, onder meer leerlingen met autisme.