Tijdens het netwerkevent van de Merode ondernemers vzw in Veerle-Laakdal kregen de vier nieuwe ambassadeurs officieel hun label uitgereikt, met links Jan Willekens van Ten Kapittelberg en rechts Erik en Willem Van Dyck van Westelfolk vzw.
Volledig scherm
Tijdens het netwerkevent van de Merode ondernemers vzw in Veerle-Laakdal kregen de vier nieuwe ambassadeurs officieel hun label uitgereikt, met links Jan Willekens van Ten Kapittelberg en rechts Erik en Willem Van Dyck van Westelfolk vzw. © Tom Cornille

Wijndomein Ten Kapittelberg en Westelfolk vzw zijn nieuwe ambassadeurs van Landschapspark de Merode

herselt/westerloHet Landschapspark de Merode heeft er vier nieuwe ambassadeurs bij, waarvan twee afkomstig uit de Kempen: wijndomein Ten Kapittelberg uit Herselt en de vzw Westelfolk uit Westerlo. Het gaat telkens om lokale ondernemers die de kernwaarden van het landschapspark mee uitdragen met hun producten of diensten.

  1. Heistenaar Dirk Calander staat al 30 jaar op de planken als travestiet en speelt jubileumshows in Zwaneberg: “Begonnen in de cafés voor 1.000 frank”
    Heist-op-den-Berg

    Heistenaar Dirk Calander staat al 30 jaar op de planken als travestiet en speelt jubileum­shows in Zwaneberg: “Begonnen in de cafés voor 1.000 frank”

    Van Amsterdam, Keulen en Berlijn tot Londen, Ibiza en de caféplanken van Vlaanderen: de afgelopen jaren heeft Heistenaar Dirk Calander (46) de travestietenshows aan elkaar geregen. Om zijn 30ste jaar als travestiet te vieren speelt Dirk, die optreedt onder de naam Vinyl Desertstorm, komende maand jubileumshows in CC Zwaneberg. “Naar een travestietenshow gaan kijken, wordt ondertussen geaccepteerd.”