C.D. (46) werd opgepakt voor de moord op Robert D.T. (64).
Volledig scherm
C.D. (46) werd opgepakt voor de moord op Robert D.T. (64). © RV/DJG

Moordverdachte Herselt stuurt haar kat naar de raadkamer: “Om medische redenen, want het gaat echt niet goed met haar”

HerseltCaroline D. (46) kwam om medische redenen vrijdag niet naar de raadkamer. De vrouw wordt beticht van de moord op Robert D.T. in een caravan in Herselt. Ze werd vorige maandagavond opgepakt in de buurt van waar het drama zich afspeelde. Volgens haar raadsman Omar Souidi is haar toestand niet goed. “Ze beseft volgens mij  nauwelijks wat er is gebeurd", aldus de raadsman.

  1. Ooit een topgymnaste, maar door hardnekkige blessure en meerdere operaties kan Laura (27) al vier jaar niet stappen met rechterbeen: “Vijfde operatie in het buitenland is erop of eronder”
    Geel

    Ooit een topgymnas­te, maar door hardnekki­ge blessure en meerdere operaties kan Laura (27) al vier jaar niet stappen met rechter­been: “Vijfde operatie in het buitenland is erop of eronder”

    Laura Aerts (27) uit Geel bevindt zich al vier jaar in een situatie die je enkel maar als een nachtmerrie kan omschrijven. Ze turnde op topsportniveau, maar een totale achillespeesruptuur haalde haar hele leven overhoop. Een spoedoperatie had een foute afloop, drie andere operaties brachten nadien geen verbetering en een val maakte de blessure nog veel complexer. Met haar rechtervoet kan ze nog steeds niet stappen, maar bovenal heeft ze helse pijn. Enkel een vijfde operatie, ditmaal in het buitenland, kan nog soelaas bieden. Haar moeder Linda Nuyts startte een inzamelactie op om die peperdure operatie te kunnen bekostigen.