Topdokter Luc Stockx
Volledig scherm
Topdokter Luc Stockx © Benoit De Freine

Lezing met dr. Luc Stockx over het herkennen en voorkomen van beroertes

HerseltDr. Luc Stockx, bekend van het tv-programma ‘Topdokters’, geeft op maandag 3 oktober een lezing in Herselt over beroertes. Tijdens een twee uur durende uiteenzetting legt hij uit hoe je beroertes kan herkennen en voorkomen. Dr. Stockx is een expert op het gebied van beroertes en beroertezorg.

 1. Defensie neemt eerste militaire voertuigen van DAF in ontvangst: “Trots dat het Belgische leger voor ons heeft gekozen”
  oevel

  Defensie neemt eerste militaire voertuigen van DAF in ontvangst: “Trots dat het Belgische leger voor ons heeft gekozen”

  Bij vrachtwagenbouwer DAF Trucks in Oevel (Westerlo) heeft een delegatie van de Belgische Defensie donderdagmiddag de sleutels van de eerste militaire voertuigen in ontvangst genomen. Defensie heeft bij DAF Trucks in totaal 879 trucks besteld en daarvan zijn de eerste 150 nu klaar. “De vervanging van dertig jaar oude niet-beschermde vrachtwagens naar gepantserde voertuigen was nodig om de veiligheid van ons personeel tijdens opdrachten te garanderen”, zegt luitenant-generaal Frédéric Goetynck.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.