Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © RV

Infoavond over bestrijding van bruine ratten

HerseltDe milieudienst van de gemeente Herselt organiseert op dinsdag 1 februari een infoavond over bruine ratten. Tijdens deze sessie krijg je meer informatie over hoe je het ongedierte het best weghoudt.

 1. Bestuurder zwaargewond bij ongeval op E313
  Geel

  Bestuurder zwaarge­wond bij ongeval op E313

  De bestuurder van een auto is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de E313. Het ongeval gebeurde rond 19 uur kort voorbij de afrit Geel-West in de richting van Hasselt. Twee auto’s botsten er tegen elkaar. Eén van de wagens werd daarbij tegen de betonnen stootrand van de middenberm gekatapulteerd. De brandweer moest de bestuurder bevrijden uit het voertuig bevrijden. Het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
 2. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.