De aankoop van het perceel werd maandag door de gemeenteraad goedgekeurd.
Volledig scherm
De aankoop van het perceel werd maandag door de gemeenteraad goedgekeurd. © Google Street View

Gemeenteraad keurt aankoop grond tussen tennishal in aanbouw en voormalig zwembad Delfino goed

HerseltDe gemeenteraad van Herselt heeft het licht op groen gezet voor de aankoop van een perceel tussen Asbroek en Herentalsesteenweg, vlakbij Vrijetijdscentrum De Mixx. Wat er met de grond zal gebeuren ligt nog niet vast, maar in elk geval biedt het voor het gemeentebestuur opportuniteiten voor de verdere ontwikkeling van de site rond De Mixx.

 1. Reggae Geel heeft zestal scenario’s klaarliggen voor festival in 2021: “Werken met vaccinatiepasjes en sneltesten om coronavrij festival te organiseren”
  PREMIUM
  Geel

  Reggae Geel heeft zestal scenario’s klaarlig­gen voor festival in 2021: “Werken met vaccinatie­pas­jes en sneltesten om coronavrij festival te organise­ren”

  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) gaf onlangs aan dat er uiterlijk midden maart een beslissing zal vallen over de organisatie van de zomerfestivals. Voor Reggae Geel liggen er een zestal scenario’s op tafel. Een ‘normale’ versie van het festival is met die deadline nipt haalbaar, maar in het slechtste geval kan er ook afgeslankt worden naar een versie met zo’n 5.000 bezoekers. “De meest haalbare piste om een coronavrij festival te organiseren lijkt ons om te werken met een vaccinatiepas of met een sneltest voor diegenen die niet gevaccineerd zijn”, zegt organisator Kris Eelen.
 1. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie