Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Dieven breken achterdeur open en doorzoeken woning

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Vlaams Belang voert actie tegen stikstofakkoord en ijvert voor behoud boerderij Averbode: “Hier is maar één woord voor: zuivere contractbreuk”
  Averbode

  Vlaams Belang voert actie tegen stikstofak­koord en ijvert voor behoud boerderij Averbode: “Hier is maar één woord voor: zuivere contract­breuk”

  Leden van Vlaams Belang en sympathisanten hebben een protestactie gehouden tegen het losgelagen stikstofakkoord van de Vlaamse regering en voor het behoud van de boerderij van Averbode. “Een boerderij die de laatste weken hét absolute symbool is geworden van het waanzinnige en asociale stikstof- en vooral anti-landbouwbeleid dat vandaag wordt gevoerd.”
 3. RESTOTIP. Hongaarse vleesspecialiteiten in restaurant Monarchia
  PREMIUM
  turnhout

  RESTOTIP. Hongaarse vleesspeci­a­li­tei­ten in restaurant Monarchia

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: restaurant Monarchia in Turnhout. Zaakvoerder Gabor Meretei (23) serveert er de typische Hongaarse keuken, met voornamelijk heel wat vleesgerechten – van goulashsoep tot braadworsten - die stevig gekruid zijn. Lees al onze restotips hier.