Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © EPA

Cannabisplantage met 574 planten in zolder en garage ontmanteld

HerseltDe politie Zuiderkempen heeft afgelopen dinsdag een professionele en actieve cannabisplantage van 574 planten ontdekt en ontmanteld. De plantage was ondergebracht in vier verschillende kweekruimtes in de zolder en de garage van een alleenstaande woning in een deelgemeente van Herselt.

 1. Amazing Thai Festival dompelt Domein De Vesten voor derde keer onder in Thaise cultuur: “Volgend jaar themafestival over heel Azië”
  laakdal

  Amazing Thai Festival dompelt Domein De Vesten voor derde keer onder in Thaise cultuur: “Volgend jaar themafesti­val over heel Azië”

  Evenementenlocatie Domein De Vesten in Laakdal baadt dit weekend weer volop in de Thaise sferen met het Amazing Thai Festival dat er voor het derde jaar op rij neerstrijkt. Meer dan 60 standhouders bieden er verschillende Thaise delicatessen aan, maar bezoekers kunnen er ook genieten van Thaise dans, muziek, massages en ritjes met een eTuktuk tot zelfs een heus thaiboksgala. Volgend jaar breidt het concept uit naar een themafestival over heel Azië.
 1. Olenseweg krijgt toegankelijkere bushaltes en nieuwe fietsoversteken: werken starten maandag
  westerlo

  Olenseweg krijgt toeganke­lij­ke­re bushaltes en nieuwe fietsover­ste­ken: werken starten maandag

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start komende maandag met werkzaamheden om nieuwe bushaltes en fietsoversteken te voorzien op de Olenseweg (N152), ter hoogte van het kruispunt met Vlasland in Westerlo. De verhoogde bushaltes worden een pak toegankelijker en met middengeleiders zullen er veilige fietsoversteken gecreëerd worden. Tot midden november zal er aan de werfzone op de Olenseweg beurtelings verkeer gelden.