Auto in woning Blaubergsesteenweg.
Volledig scherm
Auto in woning Blaubergsesteenweg. © Peter Vanderveken

Bestuurster knalt met auto in huis en laat briefje achter : “We regelen dit nog wel”

Bjorn Dormaels en zijn partner Sofie Mangelschots van  ‘Sofie, Moments of Beauty’  zullen de verhuisplannen naar hun nieuwe  woning aan de Blaubergsesteenweg een hele tijd moeten uitstellen.  Zaterdagmorgen is de bestuurster van een auto in de gevel beland. Zonder de hulpdiensten te verwittigen verliet de vrouw de ‘crime scène’, maar ze liet wel een briefje met haar naam en telefoonnummer achter.  “Niemand begrijpt eigenlijk hoe ze dit heeft klaargespeeld.”

 1. Bestuurster die tegen nieuwbouw reed en wagen achterliet: “Ik blies positief, maar kwam door wijn die ik ná het ongeval had gedronken”

  Bestuur­ster die tegen nieuwbouw reed en wagen achterliet: “Ik blies positief, maar kwam door wijn die ik ná het ongeval had gedronken”

  De bestuurster die in de nacht van vrijdag op zaterdag met haar wagen tegen een nieuwbouwwoning terechtkwam op de Blauwbergsesteenweg, is verhoord door de politie en er is proces-verbaal opgesteld. “Ik was volledig in paniek en heb geprobeerd om de buren te verwittigen, maar niemand deed open. Daarom heb ik mijn gegevens achtergelaten”, zegt N.C. Strikt gezien heeft de vrouw géén vluchtmisdrijf gepleegd.
 2. De Lijn zet tot honderd chauffeurs per dag in tijdens Rock Werchter: welke bus neem je best?
  PREMIUM
  WERCHTER/LEUVEN/AARSCHOT

  De Lijn zet tot honderd chauffeurs per dag in tijdens Rock Werchter: welke bus neem je best?

  Vanaf woensdag 13 uur tot en maandag 4 juli 14 uur zijn er pendelbussen van De Lijn om de festivalgangers van en naar de wei te brengen. De Lijn zet hiervoor dagelijks zestig chauffeurs in. Op donderdag - traditioneel de drukste dag - zijn dat zelfs honderd chauffeurs. Het vervoer is inbegrepen in het festivalticket. Hieronder lees je welke bus je het best neemt.