Shutterstock / ChiccoDodiFC
Volledig scherm
© Shutterstock / ChiccoDodiFC

Automobilist lichtgewond na knal op geparkeerde wagen

 1. Nog geen uitspraak over cannabisplantages in voormalige stripteasebar
  Aarschot

  Nog geen uitspraak over cannabis­plan­ta­ges in voormalige striptease­bar

  Het Brusselse hof van beroep doet pas op 6 oktober uitspraak over het dossier rond de cannabisplantage in de voormalige striptease-bar EXIT. Eerder vorderde het parket-generaal gevangenisstraffen van zeven en acht cel jaar tegen twee Albanese broers die betrokken zouden zijn geweest bij zes cannabisplantages. Volgens het parket-generaal waren de twee broers A. en S. de organisatoren van de zes plantages, maar dat spreekt de verdediging met klem tegen.
 2. Gemeenteraad keurt aankoop van deel van voormalige discotheek Reflex unaniem goed
  westerlo

  Gemeente­raad keurt aankoop van deel van voormalige discotheek Reflex unaniem goed

  De gemeenteraad van Westerlo heeft maandagavond het licht op groen gezet voor de aankoop van de linkerzijde van de voormalige discotheek Reflex. Het gemeentebestuur gaat er nu aan de slag om er een (jeugd)ontmoetingscentrum van te maken. Hoewel de oppositie enkele bedenkingen maakte, voornamelijk over de kostprijs en eventuele overlast voor buurtbewoners, werd de aankoop wel unaniem goedgekeurd.
 3. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.