Luc Peetermans en Lieve Verbruggen.
Volledig scherm
Luc Peetermans en Lieve Verbruggen. © Peter Vanderveken

Afscheidnemend burgemeester wordt in de bloemetjes gezet

0 reacties

 1. Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de Kempen

  Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de Kempen. Van zwemmen in het Zilvermeer in Mol tot wandelen met ezels in Ramsel: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.
 1. DAF Trucks gekroond tot ‘The Happiest Place to Bike’: één derde van werknemers fietst regelmatig naar fabriek in Oevel
  PREMIUM
  oevel

  DAF Trucks gekroond tot ‘The Happiest Place to Bike’: één derde van werknemers fietst regelmatig naar fabriek in Oevel

  De DAF Trucks-fabriek in Oevel (Westerlo) mag zich voortaan ‘The Happiest Place to Bike’ noemen. Die titel met bijhorend certificaat kreeg de directie woensdag, in aanwezigheid van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld), toegedicht omdat het bedrijf zijn werknemers actief aanmoedigt om met de fiets naar het werk te komen. Van de 2.700 werknemers doen er zo’n 1.713 - van wie een 840-tal op regelmatige basis naar het werk fietst - mee aan het fietsleaseplan van fietsleasebedrijf Cyclis.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?