De trekking van de winnaars werd coronaproof gehouden in de winkelruimte van Electro Service Timmermans.
Volledig scherm
De trekking van de winnaars werd coronaproof gehouden in de winkelruimte van Electro Service Timmermans. © Amber Gys

Verenigde handelaars Herne reiken zo'n 2.500 euro aan prijzen uit om lokale handel te promoten

HerneDe 32ste editie van de eindejaarsactie ‘Koop in Herne & Win’ van de Verenigde Handelaars was een groot succes. Er werd afgelopen week voor zo’n 2000 euro aan prijzen uitgedeeld, getrokken door de onschuldige hand van notaris Anne-Katrien Van Laer. De trekking vond coronaproof plaats in de winkelruimte van Electro Service Timmermans op het Heldenplein en werd via de Facebookpagina gestreamd. 

 1. Parlementslid Katia Segers (sp.a) vraagt meer steun voor gemeenten die naast Rand- en Denderfonds grijpen: “Ook zij voelen elke dag de invloed van Brussel”
  Vlaamse Rand
  1

  Parlements­lid Katia Segers (sp.a) vraagt meer steun voor gemeenten die naast Rand- en Dender­fonds grijpen: “Ook zij voelen elke dag de invloed van Brussel”

  Vlaams parlementslid Katia Segers (sp.a) roept de Vlaamse regering op om meer geld vrij te maken voor gemeenten die niet kunnen rekenen op het Rand- of Denderfonds. Ze doet dat nadat een studie van de Vrije Universiteit Brussel aantoont dat bepaalde gemeenten wel degelijk met dezelfde grootstedelijke uitdagingen als de vastgelegde Rand- en Dendergemeenten kampen. “Onbegrijpelijk dat deze gemeenten vanuit Vlaanderen niet op dezelfde steun als hun buurgemeenten kunnen rekenen”, zegt Segers. “We zouden de definitie van de Vlaamse Rand ook beter loslaten.”
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst