(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Mozkito

Politie zoekt slachtoffers van gearresteerde auto-inbreker

Herne/PajottenlandDe lokale politiezone Pajottenland heeft een man gearresteerd die gelinkt wordt aan minstens één inbraak in een auto. De politie is op zoek naar andere slachtoffers.

0 reacties

 1. Auto botst met trein in Herne: drie inzittenden (18 en 21) overleven klap niet
  Play
  Herne

  Auto botst met trein in Herne: drie inzitten­den (18 en 21) overleven klap niet

  Bij een zwaar ongeval op de Edingsesteenweg in Herne zijn maandagavond omstreeks 21.45 uur drie jonge mannen van 18 en 21 jaar uit Edingen om het leven gekomen. Geen van de drie blijkt een rijbewijs te hebben. Volgens de eerste vaststellingen slalomden ze met hun Peugeot 206 tussen de gesloten slagbomen door. Alle hulp kwam helaas te laat. Het treinverkeer tussen Brussel en Doornik verloopt dinsdagochtend weer normaal.
 2. Raadkamer stuurt boeren uit Appelterre door naar correctionele rechtbank na dierenmishandeling: “Die boerenbruutheid is niet meer van deze tijd”
  Ninove

  Raadkamer stuurt boeren uit Appelterre door naar correctio­ne­le rechtbank na dierenmis­han­de­ling: “Die boeren­bruut­heid is niet meer van deze tijd”

  De raadkamer in Dendermonde heeft vanmorgen beslist om de boeren uit Appelterre, Alfred V.S. en zijn zoon Marc V.S., door te verwijzen naar de correctionele rechtbank van Dendermonde. Dit omwille van drie feiten van dierenmishandeling die plaatsvonden in Ninove en Geraardsbergen. Ze riskeren een celstraf van zes maanden en een stevige geldboete tot 16.000 euro.
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"